MISTERIJA NOĆI pronalaska tela Jelene Marjanović, patolog otkriva: Jedna stvar još uvek pod velom tajni!

0

Od kako je u petak izrečena presuda u slučaju ubistva Jelene Marjanović kojom je njen muž Zoran proglašen krivim i osuđen na 40 godina zatvora strasti u Srbiji se ne smiruju i mnogo je onih koji vjeruju da je Zoran nevin. Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović je gostujući u jednoj emisiji izjavila kako je policja od prvog dana znala da je Zoran Marjanović krivac iako postoje još uvijek mnoge nejasnoće u cijelom slučaju.

Naime još uvijek nije utrđeno ni tačno vrijeme Jelenine smrti kao ni šta se tačno dešavalo u noći sa 2. na 3. april a prije pronalaska njenog tijela. Patolog Zoran Stanković je u obdukcionom nalazu naveo da je prema svim pokazateljima Jelenino tijelo bilo u vodi najmanje pet a najduže deset sati što donekle postavlja znak pitanja na vrijeme kada je počinjen zločin.

Jelena je u predjelu glave zadobila ukupno osam udaraca  a prvi koji joj je zadat u potiljak je mogao da je onesposobi pa čak i onesvijesti a u tom slučaju bi bilo nemoguće da je ona pokušavala da izađe iz kanala i da pređe na drugu stranu gdje su pronađene kapljice krvi. Patolog je ubijeđen da tragove koji su se nalazili pored kanala nikako nije mogla da ostavi Jelena.

Na pitanje sudije Jelene Škulić ko je mogao ostaviti te tragove ako nije žrtva obducent je rekao da je moguće da je Jelena pokušala da izađe iz vode ali su joj sigurno povrede nanesen u njoj. Kada je u pitanju krv koja je nađena sa druge strane kanala Stanković tvrdi da ona ne pripada Jeleni i da je tu ostavio počinilac. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo