MISTERIJA NESTANKA NEKADA NAJLEPŠE VODITEJKE SRBIJE! Godinama niko ništa ne zna o Mili Arsić,IZBRISAN JE SVAKI TRAG

0

Danas u svijet javnosti svako može prilično lako da uđe, a da li će se uspjeti zadržati i koliko, zavisi samo od njih. Svi smo čuli za imena koja su svima dobro poznata, a neka od njih su Ana Korać, Soraja Vučelić, Stanija Dobrojević i slično. S obzirom na njihovu popularnost i traženost, mnogi su zaboravili na ostale ljude koji su nekada važili za velika imena na našim prostorima.

Jedna od njih je upravo, ako se sjećate, Mila Arsić koja je dugo godina bila voditeljica, a uz to se istovremeno bavila i manekenstvom. Svi gradski događaji uvijek su ispraćeni s njene strane, te smo imali prilike da je vidimo na skoro svakom dešavanju u gradu. Njen lik i djelo mogli smo pratiti kroz razne televizijske kanale, a neke od njih su Pink, RTS, Arta, Stankom i tako dalje.

Pored toga, pozirala je za i više nego izazovne fotografije koje su se plasirale u mnoge muške magazine koji su se tada odlično prodavali. Mnogim muškarcima je Mila Arsić upravo bila čežnja i neostvarena želja, a često je o tome pričala u svojim intervjuima. Otkrila je svim muškarcima koji je njen najjači afrodizijak, a to je mozak.

Jasno je dala svima do znanja šta kod nje prolazi, te da ništa drugo nije toliko bitno. Nije imala puno partnera, tada je imala samo tri, a mnogi se vjerovatno sjećaju njene veze sa poznatim teniserom Jankom Tipsarevićem. Povukla se iz javnosti vrlo vjerovatno jer se zasitila popularnosti koju je u vrlo kratkom periodu stekla.