Miroslav Ilić otkrio koliko para troši ZA JEDAN MJESEC- Ja sam radio i zaradio i trošim ovu količinu novca mjesečno- NE OBAZIREM SE DA LI NEKOME TO SMETA ILI NE (FOTO)

0

I mada većina estrade kuka na sve strane kako im nikada nije bilo teže i da su mnogi na ivici egzistencije, ipak ima i onih koje ova kriza baš i ne pogađa, i koji imaju dovoljno novca sa strane da žive sasvim mirno u vrijeme ove krize, bez nekih velikih trzavica. Popularni pjevač Miroslav Ilić za sebe zna veoma često da kaže da je teška, ali i skromna osoba. On je u nekoliko navrata isticao kako njega ne zanima druženje sa estradom, koja se hvali sa avionima i kamionima, te da na javnoj sceni ima tek nekoliko prijatelja koje može da izbroji na prste jedne ruke

On je poznat i po svome nadimku ”Slavuj iz Mrčajevaca”, a svoj novac kojeg ima je zaradio isključivo na osnovu svoga glasa i na osnovu karijere koja traje preko 50 godina, te je za novinare otkrio koliko njemu treba mjesečno novca da bi imao pristojan život:

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 eura mjesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pjevač, mada vjerujemo da će mnogi reći da je većini ljudi u Srbiji ta cifra misaona brojka, te da mnogi nisu vidjeli 3 hiljade eura nikada u životu, odjednom.

Preporučujemo