MINISTAR MALI KOD MARIĆA IZNENADIO GLEDAOCE Za sve punoletne građane 80, a za penzionere 130 evra! EVO I KAD…

0

Vlada republike Srbije je nastavila i dalje da obraduje svoje građane. Od početka pandemije korona virusa prošle godine, Aleksandar Vučić je zajedno sa ministrom finansija Siniša Malijem podelio jako puno novčane pomoći svojim građanima. Špekuliše se da je do sada svaki građanin u proseku dobio oko 1.100 evra pomoći od države. 

Pre par dana je i sam predsednik Srbije govorio o novoj pomoći za sve penzionere, koji bi trebali dobiti po 20.000 dinara nove jednokratne pomoći. Sada je Siniša Mali bio gost na Prva TV, gde je ponovo izustio reči, koje svaki građanin Srbije želi da čuje. 

On je između ostalog rekao:”” 16. avgusta sleduje minimalna zarada u oblasti ugostiteljstva, i to moramo da ispunimo. U septembru sleduje pomoć penzionerima, dakle sledi im 50 evra, što svakako nije mala cifra u današnje vreme. U novembru sleduje 30 evra, a u decembru ono što je Vučić najavio, još 20 evra pomoć svim punoletnim građanima. 80 evra a punoletne, dok će penzioneri sve zajedno da inkasiraju 130 evra.

On je također naglasio da će se i Olimpijci jako lepo nagraditi, jer žele da stimulišu i nove mlade sportiste, da mogu očekivati itekako dobru pomoć i podršku osd strane države. Također je rekao i najavio nove investicije, kao i popravke i sanaciju auto puteva u Srbiji, jer im je u cilju da imaju infrastrukturu kao u mnogim uređenim Evropskim državama. 

Preporučujemo