Mina Vrbaški ispričala JEZIVE DETALJE o Tari Simov!: “Još uvijek mi stoji ožiljak zbog onoga što mi je uradila!” – STRAŠNO! (VIDEO)

0

Mina Vrbaški, pokrenula je temu o svojim tučama, te joj je prvo palo na pamet, tuča sa pripadnikom obezbjeđenja na jednom Beogradskom splavu, koji je pokušao da je izbaci pa je nazivao damom lahkog morala.

– Napravila sam mu šljivu od glave, išamarala sam ga pa su na mene nasrnuli neki muškarci, pa sam im zaprijetila, mene će da izbacuju sa splava. Rekla sam im : “Ovako k*rva udara!!”. On tako ležeći na travi jauče, onda me Stefan odveo u hitnu. Izvrnula sam nogu i povrijedila ligamente, stavili su mi longetu. Kasnije sam ga vidjela sa društvom u Alenovom lokalu, pa je rekao: “Ne sjećaš se? Pogledaj šta si mi napravila!”, na šta sam mu rekla “A ti si ta p**ka”. On je odlučio da me polije vodom, a ja sva onako polivena i bijesna. Pitala sam se da li da se opet pobijem sa njim, ali sam došla sa drugaricom. Zvala sam gazde da ga izbace, pa sam sjela na njegovo mjesto i rekla mu “Ćao”. – rekla je Mina, pa krenula na temu Tare:

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

– Bio je to 18. rođendan, kada me je Tara zvala da izađem a nismo bile dobre. Upitala sam je šta hoće a ona sva razvaljena od života.. Ja izlazim sva bijesna sa splava pa se svi poredali na prozore da vide šta se dešava. Ona štanglica, a ja harambaša. Počne ona meni nešto, pa joj kažem možemo se biti koliko god ona to želi….

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Preporučujemo