Milovan(77) se 4 put oženio! Kad mu vidite mladu CRĆI ĆETE OD SMEHA! Stala pored njega, sve spalo, PA ŠTA JE OVO?!

0

Danas malo pričamo o braku i bračnim zajednicama gde ima svega i svačega, pa nas malo šta moze iznenaditi. Čuli smo za ugovorene brakove, te brakove sa više žena i sve se slažu i žive bez ikakvih problema. Osim toga svako od nas u svom okruženju ima nekoga ko se nije nikada oženio ili udao iako bi to želeli.

Nekima to ne ide od ruke, jednostavno ne nađu srodnu dušu, drugi opet neće da sklope brak jer žele da život prožive na dobar način, a sa druge stane imamo i onih koji se vrlo lako odluče za život u dvoje. Zanimljiv je slučaj Milovana Dragutinovića koji je živeo sa preko 30 žena u vanbračnoj zajednici, sa kako kaže, ženama iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali nikada se nije mogao zamisliti u braku.

Odlučio se oženiti sa 53 godine i to sa devojkom od 18 godina, brak je potrajao dve godine, a napustila ga je kada je zasnovala radni odnos. Njegov drugi brak je potrajao dva i po meseca, jer nije hteo platiti dugove koje je mlada imala, a treći brak je trajao celih pet meseci. Četvrtu Slađanu je upoznao na buvljaku i odmah je znao da je to to.

Slađana je izjavila da bi volela imati i decu, ako ništa par će da usvoji dete. Milovanova Izabranica je u miraz donela fasadu i instalacije u kući, dok je on platio sve unutrašnje radove.

Preporučujemo