Showbizz

Miljana pijana kao majka stajala iznad kolijevke sina Željka: Kada je dadilja vidjela šta radi, zaledila se u mjestu! (Video)

Miljana Kulić je sigurno jedna od najpoznatijih zvijezda rijalitija na našim prostorima, ali tu popularnost nije stekla zbog svoje inteligencije ili zbog svojih osobina, već zbog toga što se uvijek nalazi u centru pažnje zbog svojih postupaka, skandala i afera u kojima redovno učestvuje, i zbog toga što je spreman na sve da se potuče, posvađa, ili smuva pred kamerama, a sve to zbog dvije stvari, zbog većeg honorara i veće medijske pažnje.

Već se zna da ona zajedno sa svojom majkom ima zaseban apartman, kojeg su također imali u drugoj sezoni Zadruge, pa sada i također i u trećoj. U tom apartmanu Marija spava sa svojim unukom Željkom koji je Miljanin sin i sa dadiljom. Na snimku koji je objavljen na Youtube bidise kako Miljana poslije neke zabeve ulazi u apartman u kojem se nalazi njena majka i Željko zajedno sa dadiljom.

Ona je bila u vidno alkoholiziranom stanju u kao takva se nagela nad koljevkom, kada je ušla dadilja. Kada ju je Miljana vidjela rekla joj je da je poljubila Željka, a dadilja joj je na to rekla sljedeće:

Ma kakva koljevka, nagela si se na praznu koljevku, ne znaš ni gdje ti je sin. Na sve to dadilja joj je rekla da ne ide nigdje i da popije kafu kako bi došla sebi, jer će zbog ponašanja koje ne može da kontroliše napraviti neku glupost i da će joj se svi smijati. Dadilja je čak počela na nju da galami i da joj govori da joj ona zadaje bolove u stomaku.

Oglasi – Advertisement