Mileta možda i prepoznate, ali Martu NEMA ŠANSE!: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI, ŠOK (FOTO)

0

Mnogi prate estradne zvijezde i njihove ljubavne veze, naročito ako su obje osobe slavne. Mada, u mnogim slučajevima to bude puno skandala koji donose pažnju i profit osobama u pitanju kao npr. veza Jelene Karleuše i Duška Tošića, dok neki vole skladnije parove kao što su Mile Kitić i Marta Savić.

Ovaj par se upoznao 1988. godine u Njemačkoj na jednom nastupu koji su zajedno odradili, a tada je Mile koji je četrnaest godina stariji od Marte znao da će se oni ponovo sresti kad se vrate u rodnu Jugoslaviju. Razmjenili su brojeve i ostali u kontaktu, nakon čega su se zavoljeli. Tada su oboje bili aktivni u muzici, za razliku od danas kad je Marta malo povučena sa scene. U ovom članku ćete vidjeti sliku s početka njihove veze koja je šokirala internet. Naime, Mile je prepoznatljiv ali Marta je jako lijepa i možda vam na prvu neće biti poznata.

U vezu su ušli prije više od tri decenije i rođenjem kćerke Elene su 1997. krunisali svoju ljubav. Ono što je Mile otkrio je da nije fizička ljepota to što je njega privuklo kod Marte, već to što se ponašala kao prava gospođa jer je imala govor, stav i ponašanje.

Iako je Mile aktivniji u muzici, a Marta malo manje, mnoge su oči uprte u Elenu koja se ne bavi narodnjacima kao njeni roditelji. Svi kažu da je slika i prilika majke, ali na mnogo načina i oca, jer su je očito oblikovali po svom šablonu i mnogo je vole. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo