Milan Stanković napraio veliku promenu, UNAKAZIO SE! Pa na šta OVO liči? Plastični hirurzi ga sahranili…(FOTO)

0

Milan Stanković je svakako jedan od najpoznatijih učesnika Zvezdi Granda, i on je svakako iz onog prvog talasa ovog takmičenja, koji je ostavio i više nego veliki trag na balkanskoj sceni. On, Rada Manojlović, Darko Lazić, svi su oni bili iz te “zlatne garniture” koja je možda bila i najjača generacija koja je izašla pod eiketom Zvezdi Granda. 

On je prvih 10 godina  imao sjajnu karijeru, a čak je predstavljao i Srbiju sa pesmom “Ovo je balkan”, na Eurosongu gde je postigao i više nego zanilmjiv i dobar uspeh. Nakon toga se malo povukao sa estrade i otputovao u Japan, gde je uradio celi album, a čak je i u video spotovima prikazao njihovu kulturu, te je čak uradio i par korekcija na licu da bi što više ličio na azijata. 

Po povratku na Balkan, udružio je snage sa najjačim hip hop dvojcem Jalom i Bubom Korelijem, i napravio je par pesama koje su definitivno pokorile celi Balkan i ponovo ga lansirale na vrhove top listi širom država u regiji. Međutim, jako brzo je krenula pandemija korona virusa, tako da je i njegov rad se trenutno zaledio. Pružio je podršku Hurikankama na Eurosongu, jer je znao kako im je, i kako im je potrebna podrška samih kolega. 

Sada se ponovo aktivirao, i izbacio par fotki na Instagramu, a fanovi su odmah primetili veliku promenu n njegovoj glavi. Ovaj puta nije bilo lice, nego kosa, očigledno je da se ofarbao. Međutim, oči i usta su ponovo drugačija., šta vi mislite, da li je posećivao hirurga?

Preporučujemo