“MI SMO KAO BLIZANCI”: Petar Grašo prvi put o odnosu sa Tončijem Huljićem, otkako je oženio njegovu ćerku, evo šta mu je rekao!

0

Prije nekoliko mjeseci je glavna vijest u svim medijima u regiji bio raspad veze između poznatih pjevača iz Splita Danijele Martinović i Petra Graše koji su bili zajedno više od 24 godine. Veliki bijes i osudu javnosti je izazvala činjenica da je Grašo ušao u vezu sa puno mlađom Hanom Huljić kćerkom poznatog muzičara Tončija Huljića sa kojim su Danijela i Grašo bili porodični prijatelji dugi niz godina i Hanu poznaju od njenih prvih koraka.

Grašo i Hana se nisu puno obazirali na to šta svijet priča i uživaju u svojoj ljubavi koju su krunisali brakom nakon što su obavijestili sve da je Hana u drugom stanju. Grašo je za medije rekao da je vjenčanje bilo upravo onakvo kakvo su Hana i on željeli te da je bilo prisutno oko 50 njihovih prijatelja.

Ono što nisu željeli i nisu zamišljali je bila velika gomila novinara njih oko 250 ispred crkve u kojoj je održan obred tako da su morali sa zaštitarima i u kombiju doći do crkve a ne romantično kako su bili planirali, šetajjući uskim ulicama grada i držeći se za ruke. Grašo je ovaj puti novinarima otkrio i da li se odnos između njena i Tončija Huljića sa kojim blisko sarađuje već dugi niz godina promijenio nakon što mu je postao zet.

On je rekao kako njih dvojica oduvijek funkcionišu kao braća blizanci i da znaju ponekad da se i posvađaju ali samo na profesionalnom planu ali se i vrlo brzo pomire i dogovore. U njihovom odnosu se nije ništa promijenilo ni nakon što je Grašo postao dio porodice oženivši Hanu, barem tako tvrdi popularni pjevač.