MESEČNO TROŠI VIŠE OD 3000 EURA, A EVO GDE ŽIVI MIROSLAV ILIĆ SA SUPRUGOM: Kuća na nekoliko nivoa, TEK DA ČUJETE ŠTA JEDE (FOTO)

0

Miroslav Ilić je svakako jedan od najpoznatijih Balkanskih pevača čija kaarijera traje poslednjih 40 godina, a njegove pesme su počele da budu antologijske, jer imamo najmanje njegovih 10 pesama koje će živeti za veke vekova. Poznati “Slavuj iz Mrčajevaca” je definitivno obeležio balkansku scenu, a poznat je kao jedan jako skroman čovek. 

Poneki ga čak zovu i škrtac, jer je u jako velikom broju slučajeva kada je negde u društvu, jako teško zna da okrene turu. Ono po čemu je još bio poznat je afera sa njegovom bivšom devojkom koja g optužuje da ne želi da prizna njihovog zajedničkog sina. Devon danas ima 33 godine, a celi slučaj još je na sudu. On je nedavno za doba korone rekao da mu je dovoljno mesečno 3.000 evra njemu i supruzi za osnovne životne trpškove. Njih dvoje žive u Višnjičkoj Banji, a tamo je dvorac od kuće, i sada se nameće pitanje kako im je dovoljno 3.000 evra za mesec dana?

Preporučujemo