“MESEC DANA PRE ŽENINE SMRTI MLAĐEM SINU SU OTKRILI ŠIZOFRENIJU! Stariji je umro pre tri i po godine, NIKADA NISAM TO PREVAZIŠAO” – Jeziva sudbina poznatog pevača!

0

Rade Petrović spada u stariju generaciju pjevača a po njegovom životu bi se mogao snimiti film. Kaže da mu je majka Jelisaveta pričala kako je rođen 1941. godine u vojnom džipu koji je prevozio do bolnoce a našli su je na ulici kada je počela da se porađa.

Njegovi roditelji su se razveli kada je imao deset godina i kako kaže djetinjstvo mu je bilo teško a pošto je bio vbiše vezan za oca ostao je sa njim dok su brat i sestra otišli sa majkom. Taj raspad porodice je bilo nešto strašno jer iako je ostao u kontaktu sa bratom i sestrom ipak nisu imali blizak odnos i mnogo su mu nedostajali.

Pjevač kaže da nikada nije saznao razlog razvoda svojih roditelja ali da pretpsostavlja da im se puno u brak mješala porodica posebno stric i strina koji su bili arogantni dok je njegov otac bio miran i povučen čovjek. Nakon nekog vremena otac mu se ponovo oženio ženom po imenu Nadežda koju je upoznao peko nekih zajedničkih prijatelja i koja od početka s  Radetom  nije imala dobar odnosi znala je i da ga tuče.

U školi je Rade bio loš đak i dosta se tukao ali je zato u sviranju frule osvojio prvo mjesto na takmičenju svih škola i zbog toga je postao omiljen u razredu. Pored muzike je volio i fudbal a prvi novac je zaradio na slavama i proslavama sa svojim kumom Dražom. Imao je 14 godina i dobijali su dobar bakšiš ali on nije znao da cijeni novac. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo