MESEC DANA NIJE MOGAO DA UMRE JER GA JE SAVEST UBIJALA: Preminuo je Novica Zdravković… Tomin brat umro u KBC Zvezdara

0

I danas imamo jako tužne vesti koje nam dolaze iz Srbije. Kasno sinoć nam je došla informacija da je na žalost preminuo legendarni Novica Zdravković. On je sinoć peminuo u KBC Zvezdara, nakon duge i teške bolesti, a ako niste znali on je preko 20 godina vodio veliku borbu sa ka ncerom bešike. 

Kako javljaju jutros srpski mediji, on je pre 3,5 godine saznnao da je bolest uzela maha, te je morao da se povuče iz javnog života, ostavio je totalno muzziku i predao svoj život u ruke lekarima, koji su pokušavali na sve načine da mu produže život. Najveća podrška u celoj ovoj priči, bila mu je supruga Jelena koja je do poslednjeg dana ostala uz njega. 

On je nedavno ispričao za srpske medije kako je izgledalo njegovo iskustvo sa srpskim doktorima, i kroz šta je sve prolazio. “Ja sam se definitivno predao doktorima, ljudski organizam je jedna velika nepregledna galaksija, i ono što ne vidite čak ni pod mikroskopom, e to vas pojede. Ja sam bio isti, i pre i posle operacije, uvek sam se isto osećao. 

Ono što je bilo karakteristično je to, da je i njegov brat Toma Zdravković također preminuo od iste bolesti, a najviše mu je žao kak okaže to što u poslednjih mesec dana pre Tomine smrti uopšte nisu pričali, i to ga je najviše bolelo. 

Preporučujemo