MENJALA ČAK 3 SREDNJE ŠKOLE, A EVO ŠTA JE NA KRAJU ZAVRŠILA: Hvali se kvocijentom inteligencije, A OVO JE KRILA OD SVIH!

0

Svi koji prate domaću estradu imaju neko mišljenje o Jeleni Karleuši – neki vole njenu turbofolk muziku dok je drugi osuđuju zbog bahatog ponašanja i izjava u medijima. Bilo kako bilo, ne prođe dan da se o njoj negdje ne piše i ne priča, a čuvena izjava je da ima kvocijent inteligencije od 153.

Međutim, njeno obrazovanje je bilo turbulentno i uvijek se spominje da je bila loš đak u srednjoj školi. Ona to pripisuje pjevačkoj karijeri jer je sa samo šesnaest godina krenula da profesionalno pjeva i to je njen put još otad, dok je turističku školu završila vanredno. Zemunska gimnazija joj je bila prva škola, a onda srednja mašinska ali ona tvrdi da su joj predavači bili grozni i da se nije uklapala sa vršnjacima. Posebno nije voljela činjenicu što škola nije odobravala da se nosi provokativna ženska odjeća poput mini suknje ili da djevojčice dolaze našminkane kao danas.

Tvrdi da je jedina u porodici bez diplome i da su svi oko nje akademski građani, ali ona kaže da se baš namučila da dođe do tačke na kojoj je danas. Tvrdi da je njena majka Divna posudila novac od Dragane Mirković za snimanje Jeleninog prvog albuma, a to je Jelena otplatila Dragani.

Kaže da se baš borila da bude primjećena i da se predstavljala kao Madonna s Novog Beograda koja je ispod suknje krila najlonske čarape s rupama popunjenim lakom i ljepilom jer nije imala dosta novca da si kupuje čarapa koliko god poželi pa je čuvala one koje je imala i sama ih krpila.