Memedoviću, da li se kaješ zbog razvoda? Bivša žena prošetala plažom u provokativnom stajlingu, svi se okretali (FOTO)

0

Skoro pa najpoznatije lice sa Javnog servisa je zasigurno Jovan Mehmedović koji je u javnosti preko 30 godina. Uvijek je važio za jednog od najljepših muškaraca koji se pojavio u javnosti u domaćim medijima, te žene lude za njim i dan danas. Čak se komentariše kako je s godinama sve bolji i bolji, te ga upoređuju sa starim vinom.

Nedavno je na svom instagramu postavio fotografiju sa snimanja emisije “Sasvim prirodno” na kojoj se vidi kako se kupa u dolini, a iza njega je prekrasno zelenilo i rijeka. Mnoge žene su komentarisale pozitivno ovu fotografiju, a vjerujemo da njemu to svakako prija. Međutim, njegova bivša supruga, Mirjana Mehmedović, također plijeni pažnju i dobija brojne komplimente i pohvale na račun svog izgleda.

Izgleda dosta mlađe, ako je i moguće, i sve je ljepša i ljepša. Kako se zna, ona je neko ko zaista vodi računa o svom izgledu. Redovno trenira, zdravo se hrani, slobodno vrijeme provodi u prirodi gdje je, kako je rekla, pronašla tajnu vječite mladosti, spokoja i ljepote. Neko vrijeme već Mirjana se bavi promocijom eteričnih ulja, te joj to ide baš od ruke. Otkrila je da eterična ulja dobro utiču na psihu, ali naravno i na zdravlje i estetiku.

Kada se pojavila u Crnoj Gori na plaži, nije ni čudo što su sve oči bile na njoj. Mirjana Mehmedović je odlučila da na plažu obuče malo drugačiji stil, a u pitanju je animal print. Uspjela je da pokaže svoje izvajane noge, a fotografiju je podijelila na svom instagramu s brojnim pratiteljima.