Medicinska sestra zaspala u frizerskom salonu – Kada je radnica primetila NJENE PATIKE, krišom je fotografisala! PA NA OVO NIKO NIJE MOGAO OSTATI RAVNODUŠAN! (FOTO)

0

 Svi znamo koliko je teško upasti u svijet medicine – ne može svako biti doktor, prema tome morate biti stvarno strastveni i imati podnošljivost kao niko. Doktori često znaju i rizikovati svoj život, kao što smo mogli vidjeti u početku pandemije koronavirusa SARS CoV-2 koja se radikalno proširila cijelim svijetom.

Mnogo medicinskih sestara i doktora su se zarazili COVID-19 i umrli od te tada neistražene bolesti. Danas imamo sreće pa su vakcine već duže od godinu dostupne i odlično rade svoj posao. Možemo se jako lako vakcinisati, a dobro znamo i proceduru kad je u pitanju funkcionisanje na dnevnoj bazi. Kada je pandemija baš bila u punoj snazi, doktori i medicinske sestre su radili prekovremeno i ljudi su im svake noći sa prozora posvećivali aplauz kako bi se zahvalili za njihov vrijedan trud i rad. Danas vam donosimo priču o ženi koja se na drugi način odužila ovim herojima iz svijeta medicine.

Naime, jedna frizerka je radila svoj posao kao i obično dok jednog dana nije uletila medicinska sestra u totalnoj žurbi i pod stresom. Legla je na frizersku stolicu tokom termina za koji je bila naručena i jednostavno je zaspala tu na licu mjesta jer je umor konačno savladao.

Frizerka je vidjela da sestra nosi neke najobičnije patike i medicinsku odoru, te joj je bilo jasno da je ova žena samo istrčala začas na frizuru da se ne zapusti skroz. Kad se sestra probudila, frizerka joj je rekla da joj ne mora platiti frizuru već da ona časti kako bi se odužila za njen vrijedan rad.

 

 

Preporučujemo