Medicinska sestra saznala da joj nešto jezivo RASTE u stomaku: Ima ZUBE i kosu, ali nije beba (VIDEO)

0

Džejmi Konvel ima 28 godina i radi kao medicinska sestra u Teksaasu a godinama je imala problem sa težinom i pokušavala je da izgubi suvišne kilograme. Međutim koliko god se trudila to joj nije polazilo za rukom a onda je prije dvije godine odjednom počela naglo da se deblja iako je bila na keto dijeti i vježbala dva puta dnevno u teretani.

Imala je i neke dodatne simptome od kojih je najčešći bilo mučnina i povraćanje. Otišla je kod ljekara i nakon pregleda je ustanovljeno da ima ogroman tumor koji se stvorio oko njenog desnog jajnika i koji je težio 10 kilograma. Ispostavilo se da ga ima od rođenja i da je on godinama rastao i u potpunosti progutao jajnik i tumor joj je pod hitno operisan.

Ona je nakon toga bez ikakvih napora smršala čak 46 kilograma i to u roku od nekoliko mjeseci. Džejmi je na Tik Toku objasnila zašto je odlučila da potraži savjet ljekara i rekla je da bi joj bilo mućno kada bi se sagnula da zaveže patike i iako je provjeravala i krvnu sliku ona je bila normalna.

Kada se obratila doktorima oni su joj predložili da se podvrgne postupku u kojem bi bila stavljena pod anesteziju dok bi oni operacijom utvrdili o čemu se radi. Njena majka je cijelo vrijeme bila prisutna i imala je punomoć da odlučuje umjesto Džejmi ako nešto pronađu. Tokom ovog postupka je pronađen ogroman tumor koji je mogao i da bude zloćudan i njena majka je dozvolila ljekarima da ga uklone. Video pogledajte ovdje.