“Matej će zagrliti moju Tijanu i reći joj da ja ne brinem”: Dvojica očeva kroz suze iskazali BOL, svi se naježili! (VIDEO)

0

Nestanak mladića Mateja Periša iz Splita koji je u Beograd došao sa svojim prijateljima na doček Nove godine je cijelu regiju digao na noge svi su se molili a i dan danas je tako, da on bude pronađen živ i da se vrati svojoj porodici.

Njegov otac Nenad je stigao u glavni grad Srbije čim je saznao da mu je sin nestao i sve do prije neki dan je bio tamo nadajući se da će Matej biit pronađen. Međutim pošto je prošlo više od dva i po mjeseca a novih tragova nema Nenad se vratio u Split gdje je njegova porodica i posao i kako je rekao mora pokušati da nastavi sa životom ali će nejgovo srce biit u Beogradu i sa Matejom.

On je sada zajedno sa Igorom Jurićem ocem ubijene Tijane dao zajedničku izjavu za hrvatsku televiziju i njih dvojica us podijelili tugu za svojom djecom i pokazali koliko se duboko međusobno poštuju. Nenad je rekao kako Igor dijeli njegovu bol i tačno zna kako se on osjeća i od samog Matejevog nestanka Igor mu daje nevjerovatnu podršku.

Igor je rekao da je možda glupo što će reći ali je on sretan što je upoznao Nenada i nada se da će njih dvojica imati priliku da zajedno zagrle Mateja i da proslave njegov povratak. Opet s druge strane ako bude drugačiji kraj on je siguran da će Matej tamo gore zagrliti njegovu Tijanu i da će joj reći da se on ne brine. Igor je rekao i kako je od Nenada naučio kako da bude bolji čovjek a Matej je pokazao snagu koja drži cijelu javnost ujedinjenu u želji da bude pronađen.

Preporučujemo