MARINA TUCAKOVIĆ NAPISALA TESTAMENT I OTKRILA CELU ISTINU! Napisala je sva imena sa estrade koja su joj dugovala novac, a OSTAVILI SU JE KADA JOJ JE BILO NAJTEŽE! Nećete vjerovati ko je na spisku… (FOTO)

0

Prošlo je osam dana kako nas je napustila Marina Tucaković. Marina će biti sahranjena u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, što je bila njena želja. Naime, najveća tragedija u njenom životu je bila kada je 2008. godine ostala bez sina Miloša.

Ona je bila jedna od najboljih i najpoznatijih tekstopisaca na našim prostorima. Prema saznanjima, ona je napisala testament dok se borila sa opakom bolešću. Izvor tvrdi da je ona iza sebe ostavila testament u kojem je napisala neka imena sa muzičke scene za koja nije htjela ni čuti, ali i svoju zaostavštinu muzičkih djela. “Marina je dugo bolovala, a nakon liječenja je imala vremena da razmišlja o svemu i da radi na brojnim tekstovima za mnoge pjevaače. Tokom borbe sa bolešću napisala je i testament”- rekao je izvor, pa nastavio:

“Pored prijatelja, ona je u testamentu pomenula i razne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove. I sama je pred smrt isticala, dok je bila u snazi da su je mnogi zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod Marine”.

Preporučujemo