Marijana iz Leskovca nakon svadbe našla KOVERTU: Pročitala tri reči, prepoznala RUKOPIS i slomila se!

0

Jedna ispovijest koja se pojavila na društvenim mrežama je dirnula mnoge i imala je veliki broj komentara. Nju je napisala mlada žena koja se predstavila kao Marijana i rekla je da živi u Leskovcu i da se nedavno udala a ona i njen muž su jako dugo razmišljali kakvu svadbu da naprave jer nisu imali puno novaca obzirom da je ona nezaposlena.

Ipak računali su na koverte koje su običaj na vjenčanjima i u kojima gosti mladencima daruju novac a pomogli su im i roditelji.Ono što je pronašla u jednoj koverti je Marijanu duboko dirnulo i ostavilo je u suzama. Kada su ona i njen suprug Mladen ispratili sve goste sjeli su sa svojim kumovima i pregledali poklone  i koverte koje su dobili od gostiju a onda je ona ugledala na jednoj koverti napis koji je glasio Za moju Maru.

Prepoznala je odmah rukopis svog djeda a on joj je jedini tako i tepao još od kada se rodila. Kada je otvorila kovertu u njoj je našla jednu ceduljicu i novčanicu od 100 dinara. Poruka koju je djed Svetozar naoisao je slomila a ona je glasila da je taj dan kada se ona udala za njega bio najsrećniji na svijetu jer je znao i da je ona sretna te da bi joj poklonio cijeli svijet da može.

Međutim imao je samo tih sto dinara i poklanja ih njoj da sebi kupi jednu čokoladicu i to istu kakvu joj je on kupovao kada je bila mala i on je čekao iz vrtića i škol . Dodao je da se nada da će dočekati da upozna i njenu djecu  a nakon što se dobro isplakala zbog djedovih riječi Marijana je odlučila da odmah počne da traži posao da bi mogla i njemu da pomogne a odmah sutradan je kupila od njegovih para omiljenu čokoladicu.

Preporučujemo