Showbizz

Marija smršala pa se pojavila u emisiji, svi se zaprepastili, evo kako izgleda: Otkrila i koliko je kila istopila, otvorila dušu!

Poznata pjevačica i osvajačica Eurosonga Marija Šerifović je novu godinu počela sa radom iako je rekla da joj je potreban odmor, to se ipak neće desiti.

“Sada sam svim srcem u koncertima sa idejom da kada se to završi, uradim album. Vlada krizica dobrih pjesama. Odmor bi mi dobro došao, ali od tog posla nema ništa do septembra. U mom poslu je tako, pevaš kada neko zove i želi da te sluša”, rekla je Marija koja je imala nastupe u Americi.Otkrila je ona kakva joj je tamo publika.


“Malo su staromodniji, vole nešto što je umjereno, fino, lepo i ne prate trendove. Svašta može da im se pjeva. Tri godine za redom sam u Americi, ali ću napraviti pauzu i ostaviću ih na miru”, rekla je Marija za “Premijeru”.

Marija je smršala osam kilograma jer prati plan ishrane koji jo je pomogao u ovom dostignuću.
Marija Šerifović je rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu i ona je srbijanska pjevačica zabavne muzike.
2007. godine je osvojila Eurovision Song Contest za Srbiju sa pjesmom Molitva.
Marijina majka se zove Verica Šerifović i ona je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike.


Marija je završila gimnaziju i nižu muzičku školu u Kragujevcu.
“Kaže da je prvi put pjevala oko prvog razreda osnovne škole; iako je u početku pjevala narodnu muziku, već u četvrtom razredu je na dječijem festivalu u Kragujevcu Deca pjevaju hitove pjevala pjesmu Whitney Houston. Po završetku srednje škole se preselila u Beograd.”
Prvi album je snimila 2003. godine koji se zove Naj, najbolja.
Marija je poznata po svom snažnom i prodornom vokalu.

Oglasi – Advertisement