MARIJA ŠERIFOVIĆ URLALA NA CECU, ONA UZVRATILA ISTOM MJEROM I SVI SU U NEVJERICI: Ovakvu Cecu još niste vidjeli, HAOS U PROGRAMU UŽIVO! (VIDEO)

0

Svi su čekali prvo izdanje Zvezdi Granda sa jako velikim zanimanjem, jer svi su čekali kako će se snaći Ceca Ražnatović u novoj ulozi, i odmah smo dobili sjajan šou. Naime, svi su očekivali kako će da se uopšte snađe Ceca Ražnatović na mestu Jelene Karleuše, koja je bila dežurna baba roga u svakoj szoni do sada. 

Treba napomenuti da ju je ostatak žirija i više nego dobro primio u svoje okrilje. Jedan momenat je posebno nasmejao gledaoce, te je postao viralan na društvenim mrežama, a pored cece, u glavnoj ulozi je svakako najbolja prijateljica jelene Karleuše-Marija Šerifović. ” Hajde, stisni!” jasno se čuje u videu kako Marija urla na Cecu, pri čemu je nagovara da pritisne panik-taster kako se više ne bi mučili sa kandidatom kojeg više nikako ne žele da slušaju. “Čekaj malo bre”, digla je ton i Ceca, i tako pokazala da neće biti zadnja rupa na svirali.

Preporučujemo