MARIJA ŠERIFOVIĆ IZBEZUMLJENA NAKON ŠTO JE SAZNALA BOLNU ISTINU: Otkrila šta joj se desilo u Americi nakon kupovine, pjevačica U BANKROTU!

0

Do prije nekoliko sedmica, Marija Šerifović je bila u Americi gdje je usputno snimala vlogove te se u jednom od njih čak i požalila kako je doživjela nelagodnu situaciju tokom svoje kupovine.

Pjevačica je dobila listu od svoje porodice i prijatelja šta da im kupi, te je krenula u kupovinu. Nakon naporne kupovinje, Marija je shvatila koliki je trošak napravila samo na sitnice poput kozmetike i donjeg veša.

100 dolara samo za nekoliko kesica, ja sam bankrotirala. Htjela sam kupiti neke baš dobre patike, ali u Americi je sve 35% skuplje, tako da ništa od toga. – rekla je pjevačica.

Marija se toliko opustila, da nije vodila računa o tome koliko troši, te u Americi ne samo novčanik da je isprazila, nego i bankovne račune.

Marija je veliki frajer, a ne žali ni evra kada je uživanje u pitanju. Zato, vjerujem da ni sama nije primjetila trošak jer kada se vratila uhvatila se za glavu kada je vidjela izvod iz banke. Svi se u “Zvezdama Granda” šale na njen račun.

 

 

Preporučujemo