Marija Kulić obavila posljednje pretrage, PA ZAVRŠILA U BOLNICI! MILJANA MOLI ZA POMOĆ! Nije valjda… (FOTO)

0

Miljana Kulić važi za jednu od najpoznatijih rijaliti zvijezda. Ona uvijek privuče pažnju javnosti na sebe. Svi znaju da je diskavlifikovana iz Zadruge, ali se već dugo priča o njenom povrtaku u Bijelu kuću. Danas ćemo pisati o njenj mami, Mariji Kulić koja je također bila učesnik Zadruge.

Poznato je svima da njeno zdravstveno stanje i nije baš najbolje, bolovala je od teške bolesti, puno je izgubila i na težini. Naime, ona je otišla na posljednje preglede nakon kojih će se otkriti da li je uspjela pobijediti bolest. Miljana je na svom Instagram storiju objavila jedan emotivan tekst.

Naime, otkrila je da se sada osjeća dobro, i napisala je sljedeće: “Nakon iscrpne borbe sa teškom bolešću, moja mama je konačno otiša na pet skener. Odlučili smo d aće ići na pregled u Istanbul i pronašli smo joj najveću zdravstvenu grupaciju u Turskoj. Dugujemo veliku zahvalnost klinici jer su organizovali dolazak u najkraćem mogućem roku, bili su nam podrška tokom cijelog putovanja. Danas je završen pregled, mama se osjeća dobro. Sutra se čitaju rezultati, poželite nam sreću”!

Preporučujemo