Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN: Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera! (FOTO)

0

U Srbiji je jedan od najpoznatijih voditelja Milomir Marić koji već godinama radi na TV Hepi i koji u studio poziva kontroverzne goste koji uvijek svojim izjavama izazovu veliku buru u javnosti a i sam voditelj je sklon da izgovori neke stvari koje su kontroverzne.

Kada je u pitanju njegov privatni život on je već skoro tri decenije u braku sa spisateljicom Vesnom Radusinović mada se nikada nisu službeno vjenčali jer smatraju da im jedan papir ne bi promijenio ništa u životu niti bi uticao na njihov odnos. Njih dvoje su se prvi put upoznali kada je Vesna imala samo 15 godina a sreli su se puno vremena kasnije ponovo kada je ona nakon razvoda sa svojim sinom doselila u Beograd.

Slučajno su radili na jednom zajedničkom projektu i tada je sjevnula varnica između njih koja se pretvorila u ljubav i skladan odnos mada se često znaju u javnosti šaliti na račun svojih različitosti i prepirki koje vode. Vesna je tako jednom prilikom rekla da ne vjeruje u kompromise nego u ljubav i slobodu i da svaki dan njena bliskost sa Marićem raste. Istakla je da ne podnosi ljubomoru i scene i da je Marićev kofer već odavno spakovan i da mu stoju u predsoblju te se našalila da je on zato stalno na oprezu.

Vesna je inače jako aktivna na društvenim mrežama a nedavno je na svom Instagram nalogu objavila fotku na kojoj se nalazi u zagrljaju drugog muškarca a u opisu je napisala: Pogodite ko dolazi na večeru. Naime pored nje na fotki je bio Bogoljub Karić koji je porodični prijatelj dugi niz godina a mnogi su se zapitali da li će Mariću zasmetati prisnost koja se može vidjeti između njih.