Mara je kasno videla da joj ZMIJA visi iznad glave: Odjeknuo je VRISAK njene ćerke, desio se horor! (FOTO)

0

Sa dolaskom lijepog vremena i toplijih dana i zmije izlaze na površinu i nije rijedak slučaj da ih možemo vidjeti i na ulicama velikih gradova. Na našu sreću u podneblju u kojem živimo nema mnogo otrovnica koje bi mogle ugroziti ljudski život i poznato je da se kod nas mogu naći samo poskoci i šargani čiji je ujed opasan i ako dođe do njega potrebno je odmah potražiti liječničku pomoć.

U drugim krajevima svijeta postoji puno više otrovnica koej ulaze i u kuće a jedan slučaj koji se desio amerikanki Mari Džo Tomas je izazvao veliki broj kometara na društvenim mrežama. Naime ona je sa svojom kćerkom Kenli došla kući sa posla i iz vrtića kao i svaki drugi dan.Išla ispred djevojčice koja je odjednom počela da vrišti a Mara nije znala koji je razlog za to.

Ona je u tom trenutku uhvatila za kvaku i otvorila vrata i tek tada je shvatila da joj iznad glave visi ogromna zmija koja se istog momenta bacila na nju i ugrizla je odmah iznad oka. Na Marinu sreću nije se radilo o otrovnici ali pošto u to nije bila sigurna odmah je sa kćerkom krenula u bolnicu.

Mara je ovaj doživljaj podijelila i na društvenim mrežama i rekla kako nikada više neće kačiti vješalicu na ulazna vrata pokazujući i fotografiju na kojoj se vidi da se zmija bila obavila oko znaka sa američkom zastavom koji je bio obješen na njena ulazna vrata. Ona je rekla da se i prije znalo jednom ili dva puta godišnje da se na njihovom posjedu pojavi zmija a misli da je vrućina i sređivanje vrta koje je bilo u toku natjeralo zmiju da se popne na vrata.

Preporučujemo