Maminim stopama: NIKA TOŠIĆ diktira modne trendove! Evo koja poznata pevačica je ISKOPIRALA! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja je svoju popularnost stekla uglavnom zahvaljujući skandalima koje sama pravi ili koji je prate ne njenom voljom. Jelena sebe smatra i modnom ikonom a kako su mediji prenosili njen stajling su kopirale i svjetski poznate zvijezde Bijonse i Kim Kardašijan.

Kada je u pitanju njen privatni život Jelena je udata za poznatog srpskog fudbalera Duška Tošića i njihov brak traje već 14 godina iako su im mnogi predviđali brzi krah. Istina je da su imali mnogo kriza u svojoj vezi ali su i dalje zajedno što samo govori o snazi njihove ljubavi. U braku su dobili i dvije kćerke Niku i Atinu koje su zahvaljujući svojim roditeljima također postale poznate.

Starija Nika na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca i kako se čini ide majčinim stopama i već diktira trendove. Tako je Nika pred kraj prošle godine svoju kosu obojila u plavo a njena frizura je ovog proljeća postala pravi modni trend što niko nije mogao ni naslutiti.

Jedna poznata pjevačica je kopirala Nikin izgled i pojavila se sa identičnom frizurom a radi se o Zorji Pajić o kojoj se puno posljednjih dana pisalo u medijima a nakon učešća u takmičenju za predstavnika Srbije za pjesmu Evrovizije na kojem je važila za jednog od glavnih favorita ali je potpuno nenadano pobjedu odnijela Konstrakta sa pjesmom In corpore de sano. Bilo kako bilo Nika već sada pokazuje da je od Jelene naslijedila smisao za modu i trendove a tek joj je 14 godina i od nje se tek u budućnosti može očekivati da postane prava trendseterka.