“Mama, jako me stomak boli..”: Djevojčica (12) otišla kod drugarice, majka je ostala zaprepaštena kada se vratila kući i vidjela OVO..!

0

Jedna majka je odlučila podijeliti svoju ispovijest, kada joj je kćerka ispričala kako je prošao provod kod njene drugarice iz razreda..

– Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod devojčice iz razreda, da joj pomogne oko matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo 3 i po sata i čim je ušla u kuću, sjela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi. ” . Pitala sam je zar nisu palačinke koje je teta pravila bile fine, jer stavila je fotografiju na svoju priču na Fejsbuku – napisala je ova žena, pa dodala:

– Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje. Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon 6 sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo. Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje – saopštila je ona.

Šta vi mislite o ovom potezu žene koja je ostavila tuđe dijete da gladuje? Koji je vaš komentar na sve ovo?

Preporučujemo