Novo

Malu Moniku danas posjetio važan čovjek: Plakala kao kiša kad ga je ugledala na vratima: Spasio je iz kandži Malčanskog Berberina!

Osvanuo je dan kada je Monika imala priliku da bude sa čovjekom koji ju je otrgao iz kandži Ninoslava Jovanovića, koji je poznatiji kao Malčanski Berberin.

Emil Živić i njegov sin Marko su jutros posjetili Moniku Karimanović.

Upravo, ovaj čovjek, ovaj Nišlija je pronašao otetu djevojčicu, koja se vodila kao nestala cijelih deset dana. Jutros je Emil odlučio posjetiti malu Moniku.

Hvala gospodinu Emilu i Marko što su pronašli našu Moniku i što su nas posjetili danas. Od srca im se zahvaljujemo i neka im Bog da sve najljepše i najbolje – napisala je Aleksandra Karimanović, djevojčicina mama.

Mala Monika je bilan naprosto presretna što je imala priliku da bude sa čovjekom koji ju je spasio od kandži Ninoslava Jovanovića. Dok je gost bio u njenom domu, djevojčica je bila jako vesela.

Moramo podsjetiti da su Moniku 29. decembra Emil i njegov sin Marko pronašli u njihovoj kući u selu Pasjača, u blizini Niša. Emil je tada rekao da kuću nisu obilazili često pa su tog dana odlučili da svrate, kako bi provjerili da li je sve u redu. Kada su tamo došli imali su šta da vide.
Malčanski Berberin ili Ninoslav Jovanović je upravu tu držao otetu djevojčicu. Emil ga je pojurio, a on je nažalost uspio da pobjegne. Istg trenutka su pozvali policiju te je Monika ubrzo bila zbrinuta.

Za one koji ne znaju, 20. decembra je malčanski berberin oteo malu Moniku tako što ju je namamio u taksi, pod izgovorom da je novi domar njene škole ali da nije znao gdje se škola nalazi.

Oglasi – Advertisement