MALTRETIRANJE U PORODICI – ODRŽALI SASTANAK SA ADVOKATICOM NA ZOOM-U: Samo 8 minuta saslušanja je počelo, ODMAH POZVALA POLICIJU kada je OVO vidjela!(VIDEO)

0

Održali su sastanak na Zoom aplikaciji, jer nisu mogli otići na sud zbog ovakve situacije kakva jeste, međutim, samo 8 minuta nakon što je saslušanje počelo vezano za porodično nasilje.. 

 

Debora Dejvis, pomoćnik okružnog tužioca je primjetila da se žrtva, odnosno djevojka koja je prijavila optuženog ponaša jako čudno..

Nakon nekoliko trenutaka, Debora je posumnjala da se optuženi nalazi na istom mjestu kao i žrtva.

Vaša Visosti, imam razloga da vjerujem da se optuženi nalazi u istom stanu kao i svijedok koji je podneo tužbu, upravo sada i vrlo sam zabrinuta za njezinu bezbjednost.. – rekla je Debora.

Primjetila je da djevojka gleda sa strane, a da se on pomjera. Prije nego li su nastavilli, pomoćnica je željela da vidi da je djevojka u potpunosti bezbjedna.

Jeffrey, nadležni je rekao optuženom da izađe ispred kuće i pokaže broj zgrade u kojoj se on nalazi, na šta se optuženi zabrinuo i rekao da nije siguran da li mu je baterija telefona dovoljna za toga.

video pogledajte OVDJE!

Preporučujemo