MAJKA UBIJENA NA GROBU SVOG SINA! – Otišla je da ga poseti na njegov rođendan, otac slomljen od bola: “Ovo je..”

0

U američkoj državi Teksas s e desilo jedan jako jeziv događaj koji je šokirao i ganuo sve koji su za njega čuli. Naime majka Jolanda Ngaolija je otišla da obiđe grob svog sina na dan kada je rođen i dok je bila tamo upucana je i preminula.

Njen muž Kineh je objavio potresnu poruku na fejsbuku u kojoj je rekao kako nema riječi za ono što se desilo njegovoj porodici i da se takve stavi viđaju samo na filmovima i niko ne bi ni pomislio da će ga nešto slično snaći u stvarnom životu. Njegov vapaj u kojem pita kako su mogli ubiti njegovu suprugu dok je bila na grobu njihovog sina na njegov rođendan je svima natjerao suze na oči.

Njihov sin Amar je preminuo u svojoj 21 godini 22. marta 2000. godine i oni se nikada nisu oporavili od ovog gubitka. Amar je bio jedan od troje njihove djece a ona je sada ubijena na njegovom grobu koje se nalazi na groblju baptističke crkve. Neutješni čovjek je napisao i kako njegov život i život njegove preostale djece nikada više neće biti isti a kako se saznaje policija je na groblje stigla nakon dojave i tamo su zatekli dvije žrtve od koji je jedna već bila mrtva dok je druga zadobila povrede opasne po život ali su je ljekari uspjeli spasiti.

Policija nije objavila identitete žrtava samo su sasopštili da je preminula žena bila stara 52 godine te da se radilo o izolovanom incidentu. Nije poznato ko je počinilac kao ni razlog pucnjave a ožalošženi suprug je napisao da je presretan što je imao u svom životu i poručio joj da poljubi Amara umjesto njih.

Preporučujemo