Majka troje dece iz Srbije svake godine leži u BOLNICI, a razlog je SKANDALOZAN…”Osudite me, nije me briga..”

0

Danas govorimo o majkama koje su u poslednjih godinu dana ostale bez posla, a koje imaju dece, a svakako da je najteže samohranim majkama koje imaju jedno ili više dece. Jučer smo imali primer majke iz Vrnjačke Banje, koja ima 3 dece, i koja je čak lično predala pismo za pomoć prvom čoveku Srbije Aleksandru Vučiću, i koji je obećao da će pročitati pismo, ali se na kraju ipak nije ništa od toga desilo. 

Međutim, i žene koje imaju muža, redovna i uredna primanja, opet imaju obavezu kod kuće. Spremanje hrane, čišćenje prostora u kojem se živi, kao i briga i spremanje hrane za decu, za nju i ne ostane baš toliko puno slobodnog vremena. 

U nastavku današnjeg člankaa, donosimo vam pisanje jedne majke a njen post je postao viralan, i uvek sse rado deli po Facebooku pre svega. Verovali ili ne, ova žena koja ima dvoje dece, svake godine najmanje 7 dana ode u bolnicu, a o deci i kući brine se muž i svekrva. Na to je navikla, a da to ne uradi jednostavno bi pukla po šavovima. 

Jednostavno je ne grize savest što svaki puta slaže da joj nešto nije u redu sa plućima ili bubrezima, oni rade pretrage, a ona se itekako odmori u tih 7 dana. Sada je izmislila da ima probleme za želudcem, a ni muž jednostavno ne zna za ovu njenu malu igru. Šta vi mislite, je li korektno ponašanje jedne majke da ovo radi baš svake godine? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja na ovu temu? 

Preporučujemo