MAJKA SESTARA RODIĆ KAO MAJKA JUGOVIĆA- Rodit će mi devet malih Srpčića- Otkrila kako se slaže sa prijama Cecom i Gocom- OVO NISAM PLANIRALA (FOTO)

0

Niko pre par godina nije mogao ni da pomisli da bi jedna obična i vredna porodica Rodić iz malog mesta koje se zove Titel, jako brzo moglo da postane deo srpske estrade. Oni se i dan danas bave sa proizvodnjom i prodajom pilećeg mesa, a prvo je njihova najstarija ćerka Bogdana ušla u vezu sa Veljkom Ražantovićem, a jako brzo se udala i rodila mu sina Željka. 

I druge dve sestre su se promenile preko noći, pa su jako brzo dobile i naziv “Srpske kardašijanke”, Bojana je sledeća, koja je ušla u vezu sa veljkovim prijateljem Mirkom Šijanom, sinom od Goce Božinovski. 

I ona se jako brzo udala, a pre par dana se porodila i donela na svet sina Zorana. Goca Božinovska nije krila sreću, te je obećala veliku svadbu za preko 300 zvanica, mada Mirko i Bojaana to ne žele, ali će se ipak isspoštovati reč od majke koja vuče apsolutno sve konce u ovoj porodici. Sada je keipa srpskog Alo.rs, posetila Titel i porazgovarala sa Bojaninim roditeljima, i da im prenesu njihove utiske kako su postali baka i deda 2 puta za jak okratko vreme. 

Majka je sve iznenadila kada je rekla, da jedva čeka da udai Natašu, i da sve njih 3 imaju po troje dece, to jeste 9 malih Jugovića, sledeći staru srpsku legendu. Kaže da bi bila najsrećnija da cela kuća bude puna dece, a jako je zadovoljna sa svojim zetovima Mirkom i Veljkom. Kaže da se super slaže sa prijama, sa Cecom je bila na Kipru, dok se i sa Gocom stalno čuje. Obje su joj drage…

Preporučujemo