Majka Ruške Jakić bila je prava dama: Pogledajte kako je izgledala žena koja je donela na svet fantastičnu Rušku! (FOTO)

0

Ruška Jakić je žena koja i u svojoj devetoj deceniji života privlači jako puno pažnje svojim stajlingom i poašanjem. Ona je bila poznata voditeljica u Jugosalviji a njena emisija o modi je bila rado gledana. Pored toga ostat će upamćena kao prva voditeljica koja je na našim prostorima napravila intervju sama sa sobom.

Ona se nikada nije obazirala na ustaljene norme i standarde ponašanja i uvijek je bila drugačija od ostalih a takva je i dan danas.Mnogi ne znaju da je vjerovatno svoj slobodni duh i razmišljanje naslijedila od svoje majke a sama Ruška je često u svojim emisijama pominjala da je od svoje majke naslijedila i dobru genetiku i smatra da upravo tome može da zahvali to što i u devetoj deceniji ima energije i snage kao upola mlađe žene.

Sada se pojavila i fotka njene majke i očito je da je Ruška svoj prepoznatljiv izgled povukla na nju. Na porodičnoj fotki koja kruži društvenim mrežama se pored Ruškine majke koja je imala jako interesantno i neobično ime, Evgenija Berberis, nalazi ui njen brat Branko i ova fotka je nastala u pedesetim godinama prošlog vijeka kada su živjeli u beogradskom naselju Lion u kojem su imali i svoju kuću.

Inače Evgenija je imala češko i grčko porijeklo a Ruška je rekla da je njena majka izgledala fantastično i da ona liči na nju. Inače koliko energije ima ova voditeljica i u svojoj devetoj deceniji pokazuje i to da je spremna ponovo da se uda i kako je otkrila njen izabranik je puno mlađi od nje i italijanski je grof.