Savjeti

Majka me je tjerala da svaki dan pojedem po kašikicu meda i kurkume: Poslije 30 dana nisam mogla da vjerujem šta mi se dogodilo

Da li ste upoznati sa tim kako kurkuma i med utiču na vaše zdravlje? Ukoliko niste, danas ćete pročitati članak o jednoj djevojci koja je trisedet dana koristila ovu mješavinu i kakve je rezultate postigla.

Prije možda mjesec dana, moja majka mi je došla u posjetu i sa sobom je donjela jednu teglu u kojoj je bio po izgledu med. Dala mi je teglu u ruke i rekla mi da treba da svaki dan uzimama kašiku toga. Rekla mi je kako je recept našla na internetu i da je sjajan. U tegli se nalazio med pomiješan sa kurkumom. Znala sam da nemam šta izgubiti ukoliko budem to jela, pa sam odlučila probati, uzimala sam ovo svaki dan kako mi je majka i rekla.

Jela sam to ne shvatajući koliko mi zaista pomaže organizmu i mom zdravlju. Na kraju se ispostavilo da ovaj recept nije laž i da je zaista učinkovit. Dobila sam fenomenalne rezultate. Prije nekoliko dana sam osjetila da imam mnogo više energije nego inače i da se osjećam snažnije i zdravije. Moja probava se jako popravila i u tih trideset dana nisam imala problema sa nadimanjem, i nisam bila često gladan kao prije.

 

Glava me nikako nije bolila, i nisam imala nikakve jače bolove. Sada sam zdravija nego ikada, i kada ovo kažem zaista ne šretjerujem, tako se trenutno osjećam- rekla je ova djevojka. Ukoliko nemate šta izgubiti mislimo da nije loše probati ovu stvar i vidjeti rezultate nakon trideset dana.

Oglasi – Advertisement