MAJKA IZ PAKLA! Katarina se nudila za 100 evra, sa dečkom Mirsadom ZLOSTAVLJA maloletnog sina…(FOTO)

0

Koliko samo ima neodgovornih majki, uverili smo se do sada u jako velikom broju slučajeva i to širom sveta. Svakako da je najgori onaj iz prošle godine, kada je majka iz Ukrajine, otišla sa dečkom na produženi vikend, a ostavila svoje dvoje dece od 1 i 3 godine zaključane u stanu sa tek par grickalica. 

Nakon 6 dana se vratila kući, a deca su bila mrtva u očajnom stanu na kojem su bile potrgasne tapete, a deca su umrla od gladi, a ona je dobila 23 godine zatvora. Prema prvim informacijama, ona se u zatvoru ponaša sasvim normalno i nikako ne oseća grižnju savesti za čin koji je uradila, i ne pokazuje nikakvu žal za svoje dvoje dece. Mi danas donosimo jedan slučaj sa Balkana u kome je glavna uloga majka Kristina S. 

Naime, ona je zajedno sa dečkom Mirsadom M zlostavljala svog sina koji ima tek 8 godina, a ona se nudi na jednom sajtu za odrasle, a nik nejm joj je se ksi crvenokosa i se ksi brinetica. Mali dečak se požaalio komšijama jer je Mirsad zlostavljao poslednjih godinu dana i njegovu majku, ali i njega, a ona nije ništa prijavljivala policiji. Poslednji puta kada ga je zlostavljao bilo je u utorak na Vračaru, gde ga je pretukao u parku na travi. 

Kada je ekipa Alo.rs proverila njen Facebook profil, ustanovilo se da je reč o istoj osobi, a na sajtu za odrasle nudila je svoje usluge za 100 evra. Kako komšije navode, najverovatnije su konzumirali i drogu, a dete je zapostavila kak oje upoznala Mirsada. 

Preporučujemo