MAHIR OSTAO BEZ TITULE POBEDNIKA GRANDA… Posle Sadika I ON! OVO JE STRAŠNO! (FOTO)

0

Za dobro jutro idu Zvezde Granda i neke teme koje su za njih vezane. Naravno u centru pažnje su svakako poslednje vreme zbog odlaska Jelene Karleuše zbog koje su realno skoro svi gledali ovu muzičku emisiju, a da sve bude još gore na njeno mesto su doveli Svetlanu Ražnatović Cecu.

Inače i sami znate kakvi odnosi između njih dve vladaju, da nije med i mleko i da jedna drugoj stalno isplaćuju neke odštete koje je doneo sud. U prošloj sezoni pobedio je mladi pevač iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Gračanice Mahir Mulalić. On je na dan svog prvog koncerta u Gračanici, onog pobedničkog odmah po završetku Granda i proglašenju pobednika, početkom meseca jula ove godine imao malu nezgodu. Inače kaže da mu je sve bilo vrlo brzo kada se peiča o putovanju iz Srbije za Bosnu jer je samo noć pre pobedio i dobio nagrade, a sutradan je već trebao održati pobednički koncert u Gračanici.

Kaže da je na dan koncerta spakovao sve stvari i izneo ih ispred hotela u kom je odsedao dok je čekao vozača Marije Šerifović da dođe po njega pa da se svi zajedno upute ka Bosni. Tako su oni na brzinu i utovarili sve Mahirove stvari i kofere, osim jedne.

Nisu mnogo odmakli kada se Mahir, srećom, setio da je zaboravio svoju pobedničku statuu negde napolju gde su mu bili koferi, no ono što ga je sačekalo ispred hotela šokiralo ga je. Kaže da je izašao iz auta, a statue nije bilo. Tada ga je oblio hladan znoj, a čovek koji tu radi ga je sa smeškom upitao da li traži statuu i dao mu je.

Preporučujemo