LUKSUZAN STAN U CENTRU BEOGRADA, JAHTA I VELIKA KUĆA U RODNOM KRAJU! Sandra Afrika zaradila dva miliona evra, ali NE OD PEVANJA…

0

Sandra Afrika je zasigurno postala poznata pevačia pre nekih 10ak godina, a niko se nije nadao niti predvideo da će njena karijera još uvek da traje. Po iskustvu znamo da mnogi pevači ne traju dugo na sceni i da ubrzo postanu zaboravljeni i sa scene istusnuti od strane nekih drugih modernijih i voljenijih.

Inače pored pevanja je odlučila započeti i novi biznis, odnosno izgraditi zgradu i u to uložiti pola miliona evra. Kaže da joj se do sada novac vratio, a pored njega je zaradila i mnogo veću sumu od uložene.

Ona je sa svojim bivšim ljubavnikom, a u isto vreme i menadžerom odlučila započeti izgradnju nekretnina, a napravili su veliku modernu zgradu u samoom centru Šapca. Ona ima 13 stanova, koji su strahovito luksuzni. Navodno su po jedan stan sebi ostavili, a ostalih 11 prodali i ukupno zaradili oko 2 miliona evra, ondosno po milion evra svakome. Prošle godine su se zajedno odlučili na ovaj korak, budući da se njen menadžer bavi tim poslom već godinama, a sve su stanove prodali.

Zgradu su napravili po najmodernijim standardima, korišteni su svi mogući sistemi za štednju i što manje zagađenje energije, a materijali koji su korišteni za svaki deo stanova pažlivo su birani takvi da budu najkvalitetniji. Inače Afrika je jednom već i otkrila da je dobila jahtu na poklon od babe iz Nemačke, a da osim stana u Beogradu i novog luksuznog stana u Šapcu ima i kuću od 800 kvadrata u Šapcu, koju je izgradila dok je tu živela.

Preporučujemo