LUKAS NE MOŽE SEBI DA DOĐE OD ŠOKA! – KONSTRAKTA predstavlja Srbiju na ”Pesmi Evrovizije” – OVO je jeziva TAJNA koja se krije iza pesme koja je izazivala podsmeh! (VIDEO)

0

Iako su sva druga događanja zasjenjena oružanim sukobom koji traje u Ukrajini veliku pažnju medija u Srbiji ali i regiji je privukla Beovizija odnosno takmičenje za predstavnika Srbije za pjesmu Evrovizije. Iako se smatralo da ima nekoliko favorita među kojima je bio i Aca Lukas pobjedu je odnijela autsajderka pod umjetničkim imenom Kosntrakta koja je izvela numeru  koja je dobila i najviše glasova i predstavljaće Srbiju u Torinu.

Ni ona sama nije ovo očekivala i malo se i našalila kada joj je postavljeno pitanje da li je ovo očekivala i odgovorila je da je imala neke obaveze u stambenoj zajednici i trebala je da promijeni neku cijev a sada neće moći i ne zna šta da radi. Pjesma pod nazivom In corpore sano je kako je pjevačica rekla posvećena njenom preminulom kolegi koji je bio muzičar a koji se nije mogao liječiti jer nije imao zdravstvenu knjižicu

.Pored toga umjetnica je istakla kako pjesma ima više poruka i sve zavisi kako je ko shvata. Ova numera je naišla i na veliki podsmieh kod jednog dijela građana Srbije koji su to izrazili na društvenim mrežama a koji izgleda nisu bili u stanju da razumiju ironiju i poruku koju ova pjesma nosi.

Ono što se malo zna o Konstrakti je da je ona diplomirala arhitekturu i da je u braku te je i majka dvoje djece Nikole i Lane. Pravo ime joj je Ana Đurić a njen nastup je privukao pažnju i stranih medija a jedan belgijski jutuber je na kanalu Eurovision Tolk izjavio kako je njen nastup hipnotički i uzbudljiv doživljaj. Rekao je kako je to rijetkost jer je danas jako teško biti iznenađen i šokiran jer je sve manje više već viđeno.

Preporučujemo