Ljudi u neverici i šoku! – ŽIKA TODOROVIĆ PONOVO NA ULICI! Glumac se vratio uličnom sviranju, ispred njega kese i sića, pa zar je dotle došlo?! (FOTO)

0

Oni malo stariji će se sigurno uvijek radosno prisjetiti vremena u bivšoj Jugoslaviji kad se znatno bolje živjelo nego danas. Mladima su se pružale prilike da se besplatno bave sportom i muzikom, pa je kultura bila daleko naprednija i progresivnija nego što je danas i imali smo vrhunske glumce, pisce, muzičare, sportiste i umjetnike.

Jedan od te stare garde je multitalentovani glumac Srđan Todorović poznat svima kao Žika. Glumio je u mnogim kultnim filmovima pa čak i modernim hitovima, sve od klasika poput “Kako je propao rokenrol” pa do danas kad glumi u stvarima poput “Južni vetar” i pokazuje svoj talenat. Mnogi zaboravljaju doduše da je on veliki talenat i za muziku. Nekada je svirao bubnjeve u slavnoj alternativnoj grupi Ekatarina Velika i pružio je svoje umijeće za bubnjem na njihova dva najpopularnija albuma “Ljubav” i “Samo par godina za nas”. Pored toga je radio i druge projekte sa muzičarima.

Pratioce Žike Todorovića su nasmijale i oduševile njegove Instagram objave gdje se slikao kao ulični svirač. Žika također svira i gitaru, pa je na jednoj objavi od par slika stavio oblačiće sa tekstom gdje se pravi da zaista skuplja novac od prolaznika i u oblačiću šaljivo piše kako se neko “stisnuo” što mu je dao samo 20 dinara.

Na narednoj objavi je pozirao s violinom i kesama na ulici i šaljivo napisao kako prelazi na autotune jer je to sad moderno. Pratioci i obožavatelji su napisali kako bi mu dali sav novac, a neki se nadaju da će Žika opet sjesti za bubanj.

 

 

Preporučujemo