Ljudi u čudu gledaju.. SNIMAK KOJI JE RAZBESNEO SVE: Poštar uradio nešto užasno zbog čega je izgubio posao (VIDEO)

0

Za danas jedna jako zanimljiva priča koja će vas sigurno zainteresovati, i koja se dešava bukvalno jednom u 100 godina. Sve je to svakako zahvaljujući mogućnosti interneta i moderne tehnologije koja je toliko uznapredovalaa, da danas svako jednostavno ima malo bolji telefon i sve može da snimi i odmah postavi na svoj ili nečiji tuđi profil. 

Tako da danas imamo jako puno grupa ili na Facebooku ili Instagramu, gde se mogu videti razni duhoviti i komični sadržaji. Tako vam mi danas donosimo priču o jednom poštaru koji je zbog toga što je bio usnimljen prozvan na jako puno mesta, a zbog cele ove sccene koja je za jako kratak vremenski period postala viralna, dobio i otkaz u firmi u kojoj je radio. 

Američka poštanska služba je u pitanju, a celi snimak je nastao u Los Anđelesiiu, a ovaj poštar(žena) je krenula ući u dvorište, i onda iz čista mira poprskala je psa koji je bio u dvorištu sa suzavcem. Dobila je jekoa puno negativnih komentara, pogotovo od vlasnika pasa koji jednostavno nisu verovali da je tako nešto uradio, čisto iz svoje obesti. 

Vlasnik psa je definitivno poluddio,a podneo je i ličnu tužbu protiv Američke pošte, jer jednostavno njegov Koko nikada nikoga nije napao, te je sasvim miroljubiv pas. Poštarku je ovaj nepromišljeni potez koštao i posla, tak oda je sebi napravila medveđu uslugu. 

Preporučujemo