LJUDI, OVO SE ZOVE POBEDA! Baba Zorka je PREVARILA kamenoresca, a njen nadgrobni spomenik je danas HIT U SRBIJI! (FOTO)

0

I u nastavku današnjega članka malo se posvećujemo domaćim temama, a pošto je konstantno oko nas crna hronika, loše vesti, korona virus,mislimo da je pravi trenutak da unesemo malo smeha i komedije u nađe živote. Ne kaže se bez razloga da je “Smeh najbolji lek” za sve nacije i generacije. 

Dovoljno je samo da otvorimo neke Facebook ili Instagram grupe i da pogledamo samo koliko ima humora uvek oko nas, kojeg nikada ne vidimo, jer je na Balkanu definitivno uvek u prednosti crnilo i tuga. Mi danas opet govorimo o nadgrobnim spomenicima u Srbiji, kojih uvek ima jako puno i koji su i više nego smešni. 

Verujemo da znate za kolekcije nadgrobnih spomenika u ovoj zemlji, koje su se godinama kupile na internetu i samo su se slagale, a nekada nam stvarno nije jasno gde je bio ljudski mozak kada je želeo neke spomenike da im se dignu nakon same smrti? Naime, danas vam donposimo jedan spomenik, gde je izvesna baba Zorka odlučila sve da prevari. Ona je tako imala na spomeniku godinu svog arođenja, a do nje je pisalo 19, pa da se upiše godina njene smrti. 

Međutim, baka Zorka je preživela 2000 godinu,, i onda su joj samo dopisali 2003 godinu, godinu kada je i umrla. Ova slika je izašla na stranici “Dnevna doza kladioničara”, uz duhovit komentar “Iz keca u dvojku”. 

Preporučujemo