LJUDI GLEDAJU I NE VERUJU ŠTA URADI NOVI GRADONAČELNIK BANJA LUKE DRAŠKO STANIVUKOVIĆ I TO BAŠ NA BOŽIĆ: Zapalio je region! Da li možete da POVJERUJETE?! (FOTO)

0

Osoba, političar, o kojoj se možda i najviše priča u posljednjih nekoliko mjeseci je svakako novi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je iznenađujuće pobijedio na zadnjim lokalnim izborima u BiH, i tako potukao kandidata SNSD-a , kojeg vodi Milorad Dodik i doveo najmoćnijeg političara u Republici Srpskoj u veoma neugodnu situaciju. Tako je veoma brzo Stanivuković postao tema broj jedan u medijima, a i sam početak obavljanja njegove nove dužnosti je praćen sa svih strana.

Tako je na svoj prvi dan na poslu došao gradskim prijevozom, što se mnogima svidjelo, a drugi su ocijenili sa čistim populizmom, da bi nakon toga zatražio da mu za nekoliko sati dostave sve ključeve i dokumentaciju svih službenih vozila grada, te je odredio nove načine na koji će se koristiti službena vozila, a to znači da nema više upotrebe u privatne svrhe, što su mnogi građani Banja luke pozdravili sa simpatijama

Sada je i na sam Božić novi gradonačelnik Banja Luke digao veliku prašinu sa jednom svojom objavom na društvenim mrežama. Sve je obajvio na Instagramu, a slika je nastala na Badnji dan: “Nekada su naši preci u nošnjama i na konjima, na današnji dan išli da usjecaju badnjak. To me podstaklo da se bar na trenutak prisjetim tradicije i običaja iz davnina koje nemamo priliku često da vidimo. Ono najvažnije je i danas ostalo isto, a to je okupljanje porodice, molitva, vjera koja živi duboko u nama i želja za očuvanjem naše vjekovne tradicije. Svim vjernicima želim srećno Badnje veče”, napisao je Stanivuković.

Preporučujemo