Novo

Ljude ovog godišta u 2020. čeka dobitak na lutriji: Ovo će biti vaš sretan dan, nemojte ga propustiti!

U ovoj godini svi veći dobitnici imat će slične životne priče, tako da će ih sve povezati dugogodišnje nepovoljne okolnosti koje su ih nalazile.

Među osam najvećih dobitnika bit će i onih koji se već godinama guše i bore sa finansijskim problemima, dugovima ili kreditima, teško pronalaze zadovoljavajući posao, iskusili su na svojoj koži što je ekonomska ovisnot u partnerskom odnosu ili su čak žrtve neke životne nepravde.

Iako se među osam najvećih dobitnika biti i onih koji igraju u paru s bračnim partnerom, članom porodice ili prijateljem, oni koji će biti najsretnije ruke će ipak biti samci i penzioneri.

Prvi veći dobitak trebali bi imati već prije februara, a naglašen znak Vodenjak, koji ustvari predstavlja modernu tehnologiju i inovativnosti, otkriva kako će se igranje lutrije i igara na sreću sve vše seliti na internet. Kad se kazaljke poklope u ponoć, najviše razloga će za slavlje imati oni koji su u znaku Bika, Blizanca, Raka, Lava, Djevice, Vage, Strijelca i Riba.

Zahvljajujući harmoničnom aspektu arapske tačke uspjeha i Merkura kao planete mladih, oni koji su u znaku Bika i koji tokom godine dopuste da im litiće ispunjavaju članovi porodice, djeca ili unučad imat će najviše sreće. Blizanci će zato imati uspjeha ukoliko zaigaju igre u kojima mogu osvojiti automobil. Arapska tačka bogastva potaknut će intuitivne Rakove koji su rođeni u julu da zaigraju i više od jedne kombinacije dok će energični i samoupouzdani Lavovi prve i druge dekade imati sreću u martu i decembru.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement