Novo

Ljubavnica ne zna da mi je supruga trudna, a nemam joj hrabrosti reći: Nadam se samo da neće saznati jedna za drugu!

Iako nisam planirao da se desi ipak se desilo sa sadašnjom suprugom sam bio dugo godina u vezi, a od toga smo 4 godine u braku.

Mnogo smo se trudili da dobijemo bebu i ona je nakon nekoliko puta pokušavanja ostala trudna. Ne mogu vam opisati koliko sam bio sretan kada mi je javila da je ostala trudna, i osjeća sam se kao najsretniji čovjek na svijetu. Međutim jedno veče u izlasku sam upoznao prelijepu i obrazovanu djevojku, koja je imala sve na svom mjestu, stvarno je bila savršena. Međutim ono što joj nisam rekao jeste da sam oženjen i da mi je supruga u drugom stanju.


Zbog njene trudnoće nismo mogli da imamo odnose, pa sam nekako u svoj toj silnoj želji za onim stvarima, jednog dana tu djevojku osvojio. Međutim mi smo se nastavili viđati nakon toga,iako ona i dalje nije znala ništa o mom životu. Iz dana u dan sve više lažem. Kako njih dvije tako i sebe. Volim svoju suprugu, volim i naše dijete.

Ali sam zaljubljen u ljubavnicu i ne želim da je iko drugi ima osim mene. Iz dana u dan postajem sve više radoznao u vezi nje i počinju me zanimati stvari koje ne bi trebale. Svaki tren sa njom je magičan i ne bi htio da to ikada stane nikada.


Ne znam više šta da radim, jer se sada nalazim u jako nezgodnoj situaciji koja me može koštati mnogo toga. Nedo Bog da saznaju jedna za drugu, to bi tek bio veliki problem, jer bi ostao bez obje, i nikada im ne bi mogao objasniti i ispraviti grešku. Rekao sam sebi da ću se potruditi da prekinem sa ljubavnicom dok mi se ne rodi dijete, ali po svemu sudeći to je lakše reći nego uraditi.

Oglasi – Advertisement