LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA JE OVOG PEVAČA VOLELA PRE NJEGA: Posvetio joj je jedan od najvećih hitova!

0

Mirjana Antonović je mnogima na pameti zadnjih godina jer je napravila pravu famu oko svoje nekadašnje veze sa narodnjačkim pjevačem Miroslavom Ilićem. S njim je u toj aferi dobila sina Devina, ali ga on uporno odbija priznati na sudu i time dovodi do brojnih skandala i osuda od strane estrade.

Ono što mnogi možda ne znaju je to da je Mirjana izgleda poznata po tome što zavodi pjevače s Balkana kad oni dođu u Sjedinjene Američke Države da pjevaju. Ona tamo živi od svoje četvrte godine i tamo je upravo zavela pjevača Krunoslava Kiću Slabinca koji je baš njoj posvetio svoj najveći hit. Da, pjesma “Zbog jedne divne crne žene” je pjesma o Mirjani Antonović koju je on sreo dok je bio na turneji po Americi nekada davno i upali su u vezu koja je bila strastvena i burna istovremeno. Na kraju su se razišli na jako ružan način.

Kićo Slabinac nije mogao da izdrži stalne rastanke sa svojom voljenom pa je predložio da se ona preseli u Zagreb ili Osijek, dok je ona htjela da on dođe živjeti u SAD-u. Da bi okončala tu vezu prevarila je Kiću sa drugim čovjekom, ali on vjeruje da je patila za njim.

Smatra da je on puno bolje postupao prema njoj za razliku od drugih i čitao je intervju s njom za koji tvrdi da je tu svašta nadrobljeno što nije istina. Rastali su se davne 1974. godine i on tvrdi da je čuo od njenih prijateljica da je plakala kad se on oženio.

 

 

 

Preporučujemo