LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON LIČI NA ŠPANSKU SERIJU: Ovo je 11 godina mlađi monah koji je zbog nje napustio manastir

0

Poznati reditelj Stevo Žigon je već duži niz godina u braku s glumicom Jelenom Žigon s kojom je dobio kćerku Ivanu. Njihova kćerka se u potpunosti povukla iz javnog života i sve iz svog života je odlučila da sakrije od javnosti i medija. Naravno da sve zanima njen život, posebno kada je ljubavni život u pitanju. Njen ljubavni život kao da je iz filmova, iako se tu i ne zna toliko detalja.

Ona se još 2006. godine udala i to za monaha Grigorija Brkovića. Uzeli su se na Vidovdan i tada su izgovorili svoje sudbonosno da. On je tada zbog nje odlučio da napusti sveti poziv i da promijeni svoj život iz korijena. Između Ivane i Grigorija razlika u godinama je nešto više od 10 godina, ali njima to nije bio problem. Međutim, 5 godina nakon što su stupili u brak, odlučili su da se razvedu.

Ona nije 3 godine u javnosti progovorila o razvodu, te je vrlo vješto sakrila ovakvu novost na toliko dug period. Ali, 2016. godine par je odlučio ponovo pružiti šansu svom braku i tada, za Ivanu počinje turbulentan život. Kako su mediji prenosili, Ivana je bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem 2 godine. Kako su pisali, Ivana je zbog Gorana Bregovića ostavila Grigorija. Kako se pisalo, Ademović i ona su prekinuli jer ga ona nikada nije javno predstavila. Sukob između njih je toliko eskalirao da je Ninoslav Ivanu optuživao što nije namjeravala da ga predstavi autorom njene muzike, ali je ona to ubrzo demantovala.

Grigorije i Ivana imaju sina koji ih je uvijek spajao u porodicu iako su bili razvedeni. Sin je podjednako vremena provodio s oboje, a Ivana je otkrila da je Grigorije njihovog sina sve naučio, od šaha do fudbala. Zaključila je da ljubav nikada nije pitala kada će da stigne, ali bi voljela da dođe za par godina kada njihov sin Stevo prođe pubertetsku fazu, kako bi se mogli svojoj ljubavi u potpunosti posvetiti.