Ljubav se jednostavno DESILA: RAZVOD od Duška bio je sudbina, ali Karleuša ne tuguje! Stiže još jedna BEBA (FOTO)

0

Ljudi vole da se bave natalnim kartama naših poznatih ličnosti, te je tako Helena Cupač uradila natalnu kartu Jeleni Karleuša. Prema natalnoj karti ove dive, mnoge stvari su zaista bile suđene da se dese u njenom životu. Naime, suđeno je  bilo da upozna i da se uda za Duška Tošića, s kojim je dobila i dvije kćerke Atinu i Niku Tošić.

Jelena Karleuša rođena je u znaku lava, a u podznaku je rak. Mjesec joj je u vodoliji, te se na osnovu ovih znakova može dosta predvidjeti. Mjesec predstavlja jedan od važnijih faktora u cijeloj natalnoj karti. U njenoj natalnoj karti nastupili su takozvani Sade sati koji traju sedam i po godina, a sa sobom nose najteže periode života. Donose sa sobom bol, tugu, patnju ali i unutrašnje predispitivanje.

U ovom periodu, otežana je komunikacija sa okolinom. Prema ovim Sade satima, Jelena ima poteškoće koje se nalaze u njenom privatnom životu, a uglavnom se odnosi na promjene koje su za nju i više nego bolne. Pored toga, dosta utiče na njene odnose sa najbližim ljudima, a u prvom redu to je partner.

Ove godine na proljeće predviđene su joj ozbiljne promjene, a onda u maju joj je predviđen ozbiljan sukob u braku koji je bio okidač za sve što se dugo nakupljalo. To i jeste tako, jer je ubrzo nakon toga pjevačica saopštila javnosti da se razvodi od Duška. Na osnovu natalne karte koja se uporedila i sa Duškovom, njih dvoje su karmički partneri, dakle u prošlom životu su bili zajedno, a sada završavaju ono što su nekada započeli.