LJUBAV NA TESTU! Milan Kalinić priznao sve o BORBI za zajednicu sa ženom Sandrom: “KOKETIRALA JE SA KIM JE STIGLA”!

0

Poznati tv voditelj i glumac Milan Kalinić je već duži niz godina u sretnom braku sa Sandrom Kuzmanić Kalinić. Imao je mnogo zanimljivih priča vezano za svoje ljubavi u mladosti, tako da te priče su ustvari lovačke priče različitih generacija. Dugo se pričalo i spekulisalo o tome da je Milan svoju partnerku zaprosio, ni više ni manje, nego na semaforu.

Nije mogao da odoli ljepoti njegove djevojke koja je tada imala 25 godina, a koja je sigurno pomislila da je u pitanju skrivena kamera. Sandra Kuzmanić, koja je vatreni navijač Partizana, uspjela je da zavede glumca koji je svim srcem cijeli život bodrio Crvenu Zvezdu. S rezervom je nastavila da prati ove utakmice ali sa tribine na kojoj bi se nalazili navijači Crvene Zvezde. Za uzvrat, Milan svojoj sada supruzi priređuje razna iznenađenja vrlo vjerovano kao znak zahvlanlosti za sve pa i za to što sjedi s njim na drugoj tribini.

Sandra je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smjer menadžment, a kada su se upoznali nije željela da mu ostane samo broj u životu. Dugo se borila protiv svojih emocija i pokušavala je da ih obuzda na sve načine, ali ljubav je ipak pobijedila. Pristali su da se predaju jedno drugom u potpunosti do kraja života. Sandra je otkrila da su se Milan i ona često viđali na raznim događajima kako je ona bila tada promoterka za m noge firme. Razmijenili bi po koji pogled, ali nije bilo ništa više od toga.

Milan je jednom imao predstavu u Zrenjaninu i uprkos silnom umoru, odlučio je da ode na zabavu gdje je bila i Sandra, pa su te noći razmijenili brojeve telefona. Milan je otkrio da je odmah poludio za Sandrom, ali je ona imala gard koji je bio i više nego čvrst i nikako  nije mogao da je opusti. Ostatak njihove ljubavi možete pronaći ovdje.