Ljilja ima muža, 4 sina, ali i LJUBAVNIKA! Suprug nema ništa PROTIV, a evo gde SPAVA kada su obojica tu…

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimlljiva priča, koja ljudima sa ovih prostora jednostavno nema smisla, ali da se desila.desila se. Njeno ime je Ljilja Fedigen, ima 37 godina te muža koji ima 39 godina a njegovo ime je Robert i u braku su 14 godina., Upoznali su se još kao mladi, a može se reći da su prve ljubavi jedni drugom.

Imaju 4 dece, žive u Australiji, ali ona u poslednjih par godina ima dijagnozu koja se u stvari zove panseksualnost, a to je da od jednom ima više partnera, što je jako teško za ostvariti jer je ona u oficijelnom braku sa svojim suprugom.

Uvek je htela da iskaže tu svoju slobodu, ali je bila sprečena jer je bila zauzeta sa odgojem svoje 4 dece, jer su po godinama stizali jedno drugo, ali kada su napokon došli u neke godine da se mogu brinuti o sebi, onda je sebi dala oduška. Porazgovarala je sa svojim mužem, koji nije imao ništa protiv, ali ako i on bude učestvovao u celoj priči, pa su tako na društvenoj mreži Instagram upoznali isti takav jedan par. Sajmon i Keli ssu bili taj par, ali kada su seli da porazgovaraju, muškarci nisu imali nikakve gej sklonosti, dok žene nisu imale ništa protiv toga.

Njihova cela priča ugasila se prošle godine kada je Ema prekinula vezu sa Keli, jer su imale jako lošu komunikaciju, i jednostavno ih nije išlo, pa je odmah Robert prekinuo vezu sa njom. Ali, Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza završi, jer su se jako zbližili. Sa suprugom sam u braku od 2006 godine, ali jednostavno nije više išlo, sada se osećam i više nego ispunjeno.

Preporučujemo